03.09.2012

Cum să devii Topmodel

Next Top Model by Catalin Botezatu a ajuns la cel de-al treilea sezon.Antena 1 a preluat formatul celebrului show Next Top Model , prezentat în SUA timp de 15 sezoane de Tyra Banks , şi l-a adus în Romania sperând să descopere ( a reuşit în cele două sezoane - complicii în acest demers fiind Catalin Botezatu şi MRA Models) o serie de viitoare top modele . Show-ul ,după cum bine ştiţi , îşi propune să descopere tinere care doresc să pătrundă în lumea  fascinantă a modelingului.

Dar care este misterul acestei meserii ? Cum poţi deveni un model cunoscut şi apreciat precum Catrinel Menghia sau Diana Dondoe ?

                                                      Foto : Diana Dondoe


Next Top Model combină toate ingredientele necesare unui viitor ( foto ) model : pregătire intensă de cel mai înalt nivel pe parcursul concursului , shoting masiv şi contract de modeling garantat.
De la un model se aşteaptă să fie bine proporţionată , frumoasă şi rafinată , păr lung şi natural  , picioare lungi , greutate maximă 55 kg , înălţimea 1.75 - 1.79 , trebuie să fie sănătoasă , intr-o formă fizică bună , să ştie limbi străine , în special engleza şi nu în ultimul rând , personalitate puternică 
.
Pentru a înţelege mai bine ce înseamnă meseria de model , trebuie să ştii că nu este suficient să fii una dintre cele mai cunoscute fete din oraşul tău . O fată frumoasă şi un trup perfect nu sunt suficiente . Mai trebuie personalitate , disciplină şi multă ambiţie.
Primul pas pe care trebuie să-l faci , înainte de a avea deziluzii , este acela de a te confrunta cu top modelele care le vezi pe prima pagină a revistelor de modă şi publicitate . Este necesar să ai un fizic tonic şi rezistent la oboseală .
                                                         Diana Dondoe - Prada

Visul tău este să devii top model ? Reţine că modelingul nu este un hobby . Modelingul de performanţă necesită multă disciplină şi rigoare .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu